Vad kul att du vill bidra med dina erfarenheter och bli guide! Här får du information om hur det går till och vad det innebär.
Att vara guide är ett ideellt arbete, vi får alltså inte betalt. Däremot får vi nya erfarenheter, vi får träffa nya människor och vi får en chans att hjälpa till. Det som krävs av dig som guide är att du tar fram information om vandringsleden och området du vill tipsa om och lägger upp den på hemsidan. Att lägga upp leder är enkelt och tar inte mycket tid alls och du får självklart hjälp om du  vill ha det.

Annat som kan vara intressant att notera när du beskriver leden är möjligheter till boende, restauranger, parkering och eventuellt andra aktiviteter.

Kan det här vara något för dig? Ansök och bli en av oss, klicka på registrera under ”LOGGA IN” här bredvid!

Sponsring
Vi jobbar aktivt på att få sponsring av företag med produkter som passar vår nisch. I den mån vi lyckas med det så är det i första hand guiderna som tar del av dessa produkter i form av tröjor, skor, stavar, dryckesflaskor och annan utrustning.
Har du själv möjlighet att sponsra eller tips på företag som kan tänkas vilja sponsra så får du gärna berätta det för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *